Τελευταία ευκαιρία για να κερδίσεις έναν Starbucks θερμός

Όταν λες πως θες ζεστό καφέ ποια είναι η πρώτη εταιρεία που σου έρχεται στο μυαλό; Μα φυσικά τα Starbucks.Τα Starbucks, είναι συνδεδεμένα με την καθημερινότητα μας καθώς μπορεί να χαρίσει ένα δυναμικό ξεκίνημα στη μέρα ή μια αναζωογονητική δόση το απόγευμα. Χρόνια τώρα τα Starbucks θερμός μας έχουν λύσει τα χέρια, αφού μας επιτρέπουν να διατηρούμε για πολλή ώρα ζεστά τα αγαπημένα μας ροφήματα όταν πηγαίνουμε στη δουλειά ή τη σχολή, κατά τη διάρκεια της εργασίας ή των μαθημάτων, στη βόλτα, και γενικά, όποτε θέλουμε να απολαμβάνουμε ζεστό ή κρύο το ρόφημα μας στα πιο πρακτικά και στιλάτα θερμός.Όντως, έχεις συνδυάσει τις βόλτες σου στις εορταστικές βιτρίνες των καταστημάτων, κρατώντας το διάσημο κόκκινο ποτήρι των Starbucks και απολαμβάνοντας έναToffee Nut Latte ή τις συναντήσεις με φίλους στο αγαπημένο σου κατάστημα Starbucks πίνοντας το μοναδικό Ginger Bread Latte.
διαγωνισμός Starbucks

Αν δεν έχεις ήδη στην κατοχή σου ένα Starbucks θερμός ήρθε η στιγμή να καταλάβεις τι ακριβώς εννοούμε αφού ο νέος μας διαγωνισμός χαρίζει 5 Starbucks θερμός για 5 τυχερούς αναγνώστες.

Και επειδή η πρώτη εβδομάδα έληξε ετοιμάσου για την επόμενη κάνοντας τα εξής:

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνεις Like στη σελίδα του Xmas Life στο Facebook και Share το συγκεκριμένο post.

Ο διαγωνισμός ισχύει ως την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 28 Δεκεμβίου 2015.
Αν θέλεις να μαθαίνεις όλα τα νέα των Starbucks δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το FB Page και τοInstagram Account τους

Previous ArticleNext Article

22 Comments