Κερδίστε 3 σετ από Swarovski Aura Eau De Parfum Refillable Spray & Perfumed Deodorant Spray

Τα δώρα δε σταματούν τα Χριστούγεννα, έτσι ενόψει της Πρωτοχρονιάς έχουμε κάτι ακόμη για εσάς. Tο XmasLife.gr σε συνεργασία με το gleek.gr σας προσφέρει 3 set από Swarovski Aura Eau De Parfum Refillable Spray 50ml & Swarovski Aura Perfumed Deodorant Spray 100ml.

Swarovski Aura Eau De Parfum Refillable Spray 50ml

swarovskiauraeau_de_parfum_rechargeable

Βυθιστείτε σε έναν εκθαμβωτικό κόσμο όπου η ομορφιά και ο κρύσταλλος συνδυάζονται στο άρωμα Aura by Swarovski. Το άρωμα με την υπογραφή της Swarovski, Aura, είναι εμπνευσμένο από τη μαγεία του κρυστάλλου. Αυτό το εκθαμβωτικό, λουλουδάτο άρωμα είναι ένα πάντρεμα κεχριμπαριού, βενζόης και λευκού μόσχου που κάνει μια χαρισματική εντύπωση στις αισθήσεις. Το εκπληκτικό επαναγεμιζόμενο μπουκάλι του Aura by Swarovski σχεδιάστηκε από τον διάσημο σχεδιαστή εσωτερικών χώρων και προϊόντων, Gwenael Nicolas. Ψηλό, κομψό και με γνήσια κρύσταλλα Swarovski ενσωματωμένα – είναι ένα μικρό έργο τέχνης για το μπουντουάρ.

Swarovski Aura Perfumed Deodorant Spray 100ml

swarovski-aura_by_swarovski-perfumed_deodorant_spray

Το αποσμητικό spray της σειράς Aura by Swarovski. Βυθιστείτε σε έναν εκθαμβωτικό κόσμο όπου η ομορφιά και ο κρύσταλλος συνδυάζονται στο άρωμα Aura by Swarovski. Το άρωμα με την υπογραφή της Swarovski, Aura, είναι εμπνευσμένο από τη μαγεία του κρυστάλλου. Αυτό το εκθαμβωτικό, λουλουδάτο άρωμα είναι ένα πάντρεμα κεχριμπαριού, βενζόης και λευκού μόσχου που κάνει μια χαρισματική εντύπωση στις αισθήσεις.

Για να είσαι μία από τις τυχερές, πρέπει να ακολουθήσεις τα ακόλουθα βήματα:

1. Share και like το post του διαγωνισμού απ’ το facebook του Xmas Life

2. Σχόλιο ΜΕΣΑ στο άρθρο.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017.

Previous ArticleNext Article

647 Comments