Κέρδισε ένα από τα 5 αντίτυπα του βιβλίου «Χριστουγεννιάτικες συνταγές».

Θέλεις να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους αλλά και τους επισκέπτες σου τη γιορτινή αυτή περίοδο αλλά οι μαγειρικές σου γνώσεις δεν “φτάνουν” τους μεγάλους σεφ και φοβάσαι μήπως τους απογοητεύσεις;

Οι Εκδόσεις Μίνωας φροντίζουν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη-ο και σε βοηθούν να ετοιμάσεις αλμυρές λιχουδιές και γλυκίσματα που θα μείνουν αξέχαστα. Οι συνταγές του βιβλίου “Χριστουγεννιάτικες Συνταγές” είναι εύκολες στην υλοποίησή τους και εμπνευσμένες για να χαρίσουν γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Και οχι μόνο αυτό!

Σου δίνουν τη δυνατότητα να εμπλέξεις και τα παιδιά στη διαδικασία χαρίζοντας σας μικρές, οικογενειακές στιγμές χαράς και δημιουργίας. Οι συνταγές του βιβλίου αυτού είναι εύκολες στην υλοποίησή τους και εμπνευσμένες για να χαρίσουν γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Τι πιο όμορφο στις γιορτές από το να ετοιμάζουμε αλμυρές λιχουδιές και γλυκίσματα παρέα με τα παιδιά!

Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στο site των Εκδόσεων Μίνωας στην κατηγορία Χριστουγεννιάτικα προκειμένου να πάρεις ιδέες για τα δώρα των μικρών σου φίλων.

Για σένα, τώρα, που θες να να εντυπωσιάσεις με εκπληκτικές και πρωτότυπες συνταγές παρέα με τους μικρούς σου φίλους δεν έχεις παρά να λάβεις μέρος διαγωνισμό μας!

Πέντε (5) τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Χριστουγεννιάτικες Συνταγές“. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι 11/12 – 18/12 και η ανακοίνωση των τυχερών θα γίνει στις 19/12, ημέρα Παρασκευή.

Για να συμμετάσχεις θα πρέπει:

  1. να κάνεις Like στη σελίδα του XmasLife στο Facebook και share στο post του ανακοίνωσης του διαγωνισμού στο Facebook
  2. να κάνεις Like στη σελίδα των Εκδόσεις Μίνωας στο Facebook

Και οι δυο ενέργειες είναι απαραίτητες για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή.

Δες τους όρους συμμετοχής σε διαγωνισμούς.

 

Previous ArticleNext Article

24 Comments