Κέρδισε αναψυκτικά Βίκος για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου!

Πέντε μέρες πριν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Έχεις σκεφτεί με τι θα συνοδεύσεις το γεύμα που θα προσφέρεις στους καλεσμένους σου; Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλήξει ακόμη, προτείνουμε τα new entry στο χώρο των αναψυκτικών, τα Βίκος – Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Η Βίκος, η οποία είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών, αποφάσισε να παντρέψει το φυσικόμεταλλικό νερό των Ζαγοροχωρίων με χυμούς από ελληνικά φρούτα και το αποτέλεσμα είναι σίγουρο πως όχι μόνο θα σου χαρίσει πραγματική απόλαυση, αλλά και θα σε δροσίσει με τη μοναδική του γεύση.

Οχτώ απολαυστικές γεύσεις από φυσικούς χυμούς φρούτων σε περιμένουν να τις δοκιμάσεις και να δώσεις στα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος τη θέση που τους πρέπει και στο εορταστικό σου τραπέζι. Η ποικιλία γεύσεων θα ικανοποιήσει όλους τους συνδαιτημόνες καθώς μπορείς να βρεις πορτοκαλάδα, με ή χωρίς ανθρακικό, δροσερή λεμονάδα, σπιτική βυσσινάδα, κλασική γκαζόζα, εύγεστη cola, ιδιαίτερο τόνικ και σόδα, σε συσκευασίες  των 330 ml και 1,5lt.

Για σένα που είσαι ακόμη διστακτικός ως προς το γιατί να εμπιστευτείς τα αναψυκτικά της Βίκος, σου αποκαλύπτουμε πως το μυστικό της ανεξάντλητης ενέργειας του Αγησίλαου και της Μάρθας , του διάσημου τηλεοπτικού ζευγαριού που εμφανίζεται στις οθόνες μας, για να τρολάρουν και να παρτάρουν, βρίσκεται σε αυτά τα αναψυκτικά!

Τα νέα, Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά  ΒΙΚΟΣ ήρθαν για να μείνουν και ξεκινούν από το εορταστικό σου τραπέζι!

Πώς; Η Βίκος δίνει τη δυνατότητα σε δέκα (10) τυχερούς  να φιλοξενήσουν στο εορταστικό τους τραπέζι τρεις (3) εξάδες αναψυκτικών Βίκος από τις εξής γεύσεις: πορτοκαλάδα, cola και βυσσινάδα σε συσκευασία των 330 ml!

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό και να αναδειχτείς ένας από τους δέκα (10) τυχερούς θα πρέπει να πραγματοποιήσεις τις ακόλουθες ενέργειες:

 1. να κάνεις like στο post ανακοίνωσης του διαγωνισμού στη σελίδα του XmasLife στο Facebook
 2. να κάνεις like στη σελίδα των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών Bίκος στο Facebook
 3. Να αφήσεις comment στο post ανακοίνωσης του διαγωνισμού απαντώντας στα εξής ερωτήματα:
  1. Ποιο είναι το κύριο συστατικό των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών Βίκος;
  2. Πόσες είναι οι γεύσεις των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών Βίκος;

Και οι τρεις ενέργειες είναι απαραίτητες για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι 19/12/2014 – 28/12/2014 και οι νικητές που θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 29/12/2014 σε ξεχωριστό post.

* Δες τους όρους συμμετοχής σε διαγωνισμούς.

Previous ArticleNext Article

74 Comments

 1. 1) Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό 2) Οκτώ γεύσεις: πορτοκαλάδα με ή χωρίς
  ανθρακικό, λεμονάδα, βυσσινάδα, γκαζόζα, coka, τόνικ και σόδα…….

 2. 1- Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό
  2 – οι γευσεις ειναι 8 :πορτοκαλάδα, με ή χωρίς ανθρακικό, λεμονάδα, βυσσινάδα, γκαζόζα, cola, τόνικ και σόδα

 3. Το φυσικό μεταλλικό νερό 2) 8 γεύσεις : πορτοκαλάδα με η χωρίς ανθρακικό, λεμοναδα, βυσσιναδα, γκαζοζα, cola, τόνικ και σόδα