Τυρένια μπαγκέτα με bacon

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα ορεκτικό που περιέχει bacon και τυρί. Αν μάλιστα ο συνολικός χρόνος προετοιμασίας είναι μόνο 20′ τότε είναι ένα γρήγορο ορεκτικό και γευστικότατο ικανό να πείσει και τους πιο δύσκολους ουρανίσκους και φυσικά ότι πρέπει για να ανοίξετε το Χριστουγεννιάτικο γεύμα.

Υλικά

1 γαλλική μπαγκέτα

300 γρ τυρί cheddar τριμμένο

1/2 βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

1/3 φλ μπεικον τσιγαρισμένο

1/4 φλ κρεμμύδια κομμένα σε φέτες

2 κ γ μουστάρδα

1 κ γ χυμό λεμονιού

 
Εκτέλεση 

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς. Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι κόβουμε τη μπαγκέτα στη μέση. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί, το βούτυρο, το μπεικον, τα κρεμμύδια, τη μουστάρδα και τον χυμό λεμονιού. Απλώνουμε το μείγμα στο ψωμί και το τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε για 15′ μέχρι να λιώσει το τυρί