Γλυκάκια μέντας με διπλή σοκολάτα

Τι πιο όμορφο από Χριστουγεννιάτικες μπουκίτσες που θα προσφέρετε σαν επιδόρπιο για να δώσουν χαρά στους καλεσμένους σας που θα έχει και μια γεύση μέντας για ακόμα περισσότερη δροσιά αλλά και μια δόση κρατσανιστής καραμέλας;Σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερο!Το εγκρίνει άλλωστε και ο Άγιος Βασίλης.

Υλικά

310 γρ μαύρη σοκολάτα

7 κσ κρέμα γάλακτος

1 κ γ εκχύλισμα μέντας

310 γρ λευκή σοκολάτα

καραμέλες σπασμένες για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Λιώνουμε σε μπεν μαρί τα κομμάτια της μαύρης σοκολάτας με τη κρέμα γάλακτος και τη μέντα. Χρησιμοποιείστε μια λαστιχένια σπάτουλα για να ανακατεύετε ανα τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι να λιώσει τελείως. Απλώστε σε ένα ταψί τα χαρτάκια που χρησιμοποιούμε για τα cupcakes και απλώστε μέχρι τη μέση το ζεστό μείγμα που μόλις φτιάξατε. Τοποθετήστε το ταψί στο ψυγείο για 30′. Ακολουθείστε στην ίδια διαδικασία για τη λευκή σοκολάτα. Μόλις την αφαιρέσετε από τη φωτιά την τοποθετείτε στα cups πάνω από το μαύρο μείγμα. Τέλος προσθέτετε τη θρυμματισμένη καραμέλα και το αφήνετε στο ψυγείο για 30′.

Απολαύστε το!