Ένα διαφορετικό στρογκανόφ με μανιτάρια

Γύρισες από τη δουλειά και βαριέσαι να μαγειρέψεις; Μια εκπληκτική συνταγή όπου είναι έτοιμη σε μόλις 30 λεπτά αποτελεί το ιδανικό γεύμα για εσένα, τη κολλητή σου, το αγόρι σου και όλη την υπόλοιπη παρέα.

Υλικά

1 πακέτο μακαρόνια
4 κουταλιές σούπας βούτυρο
Μερικά κομμάτια ψιλοκομμένο μοσχαράκι
Αλατοπίπερο
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1/2 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
1,5 φλιτζάνι ζωμό κρέατος
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
Ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια al dente σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μόλις τα ζυμαρικά πάρουν βράση λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το μοσχαράκι όπου πριν του έχουμε βάλει αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε για 3 περίπου λεπτά, γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και μαγειρεύουμε για άλλα τρια λεπτά. Στη συνέχεια το αφαιρούμε και το αφήνουμε σε ένα ξεχωριστό πιάτο. Προσθέτουμε λίγο βούτυρο ακόμα στο τηγάνι και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα μανιτάρια, σωτάρουμε για 7 λεπτά και σβήνουμε με λευκό κρασί μαγειρεύονται για 3 ακόμα λεπτά.

Σε ένα μπολ στο μεταξύ ανακατεύουμε τον ζωμό με το αλεύρι μέχρι να γίνει λείο στη συνέχεια το τοποθετούμε και αυτό μέσα στο τηγάνι και αφήνουμε το μείγμα να σιγοβράσει για 5 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι ανακατεύοντας συνέχεια και προσθέτουμε τέλος το μοσχαράκι. Πασπαλίζουμε με επιπλέον αλάτι και πιπέρι αν χρειάζεται. Τέλος, γαρνίρουμε με μαϊντανό πάνω από τη σερβιρισμένη μακαρονάδα.