Χριστουγεννιάτικο fingerfood από πίτα

Για εσάς που θα κάνετε party αλλά δεν θα μαγειρέψετε γιατί έχετε βαρύ πρόγραμμα και δεν είστε και πολύ της κουζίνας η λύση είναι εδώ!

Υλικά για 32 δεντράκια

4  πίτες για σουβλάκια

16 batonettes αλμυρά στικς με σουσάμι σπασμένο στη μέση

½ φλ sour cream

½ φλ γουακαμόλε

2 κ σ ψιλοκομμένο μαϊντανό

¼ κ γ μείγμα σκόρδο με πιπέρι

¼ φλ ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά

Εκτέλεση

Κόβουμε τις πίτες σε 8 κομμάτια όπως την πίτσα και εισάγετε στο κάτω μέρος τα batonettes ώστε να σχηματιστεί ο κορμός του δέντρου. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε τη sour cream, το μαϊντανό, το γουακαμόλε και το μείγμα με το σκόρδο και το πιπέρι. Απλώνετε το μείγμα σε κάθε δεντράκι και στολίζετε με την πιπεριά αφού πρώτα έχετε στεγνώσει τις πιπεριές τη γιρλάντα για το δέντρο. Αν θέλετε μπορείτε να το βάλετε στο ψυγείο μέχρι και 8 ώρες πριν το σερβίρισμα!