Σοκολατένια μπισκότα με τσίλι και ζαχαρωτά!

Σοκολάτα, πιπέρι, τσίλι και ζαχαρωτά σε ένα γευστικό πείραμα που θα σου αρέσει.

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ:

  • 1 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
  • Μισό φλιτζάνι άσπρη ζάχαρη
  • 2 αυγά

Χτυπάμε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί και προσθέτουμε:

Μισό κομμάτι βούτυρο και 110 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος που έχουμε λιώσει σε ένα κατσαρολάκι. Χτυπάμε καλά.

Προσθέτουμε:

  • Ένα φλιτζάνι αλεύρι
  • Ένα φλιτζάνι κακάο
  • Μισή κουταλίτσα του γλυκού μαγειρική σόδα
  • Ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • Μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • Ένα κουταλάκι του γλυκού τσίλι σε σκόνη
  • Ένα κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)

Συνεχίζουμε να χτυπάμε με το μίξερ και προσθέτουμε μισό φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας. Ανακατεύομε και όταν το μίγμα είναι έτοιμο παίρνουμε το scoop παγωτού και βάζουμε μπάλες της ζύμης σε ένα ταψί.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 13 λεπτά. Βγάζουμε και στο κέντρο κάθε μπισκότου πιέζουμε ένα μαρσμέλοου. Τα βάζουμε στο φούρνο για 30 δευτερόλεπτα και απολαμβάνουμε! 

TIP: Μπορείς να ρίξεις επάνω λιωμένη σοκολάτα και πολύχρωμα ζαχαρωτά της επιλογής σου.