Εύκολη τηγανιά με λουκάνικο και πιπεριές

Η τηγανιά είναι από τα must στο Χριστουγεννιάτικο και όχι μόνο τραπέζι για αυτό και σου έχουμε τέλεια συνταγή που  θα θες να την φτιάξεις ξανά και ξανά. Ψάχνετε τον τρόπο που θα ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας στα γιορτινά τραπέζια; Τη λύση σας τη δίνει το πληθωρικό και μπαχαρένιο χωριάτικο λουκάνικο ΠΙΝΔΟΣ! Από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ, χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά, το βραβευμένο χωριάτικο λουκάνικο από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ είναι η νόστιμη επιλογή για τις γιορτινές λιχουδιές που θα ετοιμάσετε για τους αγαπημένους σας.

Υλικά

4 χωριάτικα λουκάνικα Πίνδος κομμένα σε ροδέλες

2 πιπεριές φλωρίνης κομμένες

2 πιπεριές πορτοκαλί

2 πιπεριές κίτρινες

1 πιπεριά πράσινη

1 κρεμμύδι

15 τοματίνια

Ρίγανη

Θυμάρι

1 Φλ μπύρα

100 γρ φέτα

Εκτέλεση

Σοτάρουμε τις ροδέλες του λουκάνικου μέχρι να ροδίσουν καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι μας μαζί με το κρεμμύδι, τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Τέλος, σβήνουμε με μπύρα και προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε σε κύβους τη φέτα και τη προσθέτουμε από πάνω μαζί με τα τοματίνια και τη ρίγανη με το θυμάρι. Σερβίρεται αμέσως μαζί με αρκετή παγωμένη μπύρα.