Διαγωνισμός Alert: Κέρδισε την απόλυτη τσάντα της Le Pandorine για εντυπωσιακό στιλ

Το μοναδικό αξεσουάρ που όλες οι γυναίκες αγαπάμε να φοράμε. Η τσάντα είναι ικανή να απογειώσει το στιλ σου, γι’αυτό πρέπει να διαλέγεις την σωστή κάθε φορά. Ωστόσο δεν θα χρειαστεί να το κάνεις με την τσάντα Le Pandorine, μιας και μπορείς να την αποκτήσεις παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας.

Το concept της νέας συλλογής Φθινόπωρο Χειμώνας 2016/2017 είναι mix & match, ένα concept το οποίο εμπλουτίζει τον κόσμο της Le Pandorine, χαρίζοντας του έναν πιο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, εμπνευσμένο από ξεχωριστές τάσεις δίνουν ζωή σε τολμηρά statement κομμάτια μέσα στη συλλογή.

Οι συνδυασμοί δεν περιορίζονται μόνο στο ύφασμα και τα υπόλοιπα υλικά, αποτελούν ένα πραγματικό κολάζ από τσάντες που μέσα από ένα παιχνίδι με τα υλικά, το σχεδιασμό και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες και τα ευφάνταστα patterns, πετυχαίνουν την απόλυτη λειτουργικότητα της τσάντας, η οποία ταυτόχρονα συμβαδίζει με τη μόδα.

thumbnail_ai16daz01955-06-1

Για να μπορέσεις λοιπόν να είσαι εσύ η τυχερή ή ο τυχερός που θα την κάνεις δώρο στην σύντροφο σου, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις τα ακόλουθα βήματα:

    1. Like στην σελίδα Le Pandorine
    2. Σχόλιο μέσα στο άρθρο
    3. Like στην σελίδα Xmas Life

 

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016.

ΥΓ. Η ανακοίνωση της νικήτριας ή του νικητή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016.

Previous ArticleNext Article

176 Comments